112

Ung mand overfaldet på vej til fest

Kl. 01.50 rykkede flere patruljer ud til Lejre-området, idet en ung mand var blevet overfaldet. I området ved Roarsvej og Kongebrovej fik politiet kontakt til en 18-årig mand fra Lejre, som var blevet overfaldet af fire andre unge mænd.

Den 18-årige var sammen med et par venner kommet i diskussion med især en person fra en anden gruppe unge. Diskussionen udviklede sig, således at først én og bagefter resten af gruppen overfaldt den 18-årige med slag og spark, inden gruppen forsvandt i byen. Patruljerne ledte efter dem i området med hjælp fra f.eks. en hundelufter, der havde set nogen af de mistænkte haste forbi. Ifølge forurettede blev de mistænkte beskrevet som unge mænd på 15-18 år, lyse i huden, alle 170-180 cm høje og alle iført mørke jakker. Politiet har optaget rapport om vold mod den 18-årige, der slap med lettere tilskadekomst som følge af overfaldet.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have bemærket noget til overfaldet eller i øvrigt kan give oplysninger om identiteten på de mistænkte. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kommentarer