112

Indbrud i værksted i Hvalsø

Foto: Rigspolitiet

Kl. 18.22 foretog politiet anholdelse af en 34-årig mand fra Store-Fuglede, fordi han var mistænkt for at være i besiddelse af effekter fra et indbrud i et værksted i Hvalsø om aftenen fredag den 18. februar.

En lås på en port til værkstedet var blevet opbrudt, hvorefter der var blevet stjålet tre ATVere. Politiet kørte efter anmeldelsen til stedet for at foretage en nærmere undersøgelse af stedet for at lede efter eventuelle spor, der kunne identificere indbrudstyven(e).

Sent søndag fik politiet oplysninger om, at en af de stjålne ATVere kunne befinde sig i Store-Fuglede. Den oplysning bragte politiet på sporet af den 34-årige, der på sin bopæl var i besiddelse af en af de stjålne ATVere. Den blev beslaglagt som bevis i sagen og med henblik på senere genudlevering til sin rette ejer.

Den 34-årige blev afhørt til sagen og forblev natten over i politiets varetægt, mens politiet fortsatte efterforskningen i sagen. Det betød efterfølgende, at de to øvrige ATVere også er blevet fundet et andet sted på Sjælland, så de kan blive leveret tilbage til rette ejer.

Politiet fortsætter nu efterforskningen i sagen i et forsøg på at finde ud af, om flere end den 34-årige kan mistænkes i sagen. Den 34-årige blev på den baggrund løsladt efter en nøjere vurdering af de konkrete omstændigheder i sagen.

Kommentarer