Navnenyt

Gammel kending bliver presse- og kommunikationsansvarlige i Lejre Kommune

Claes Amundsen. Foto: Agnete Schlichtkrull

Claes Amundsen vender tilbage som presse- og kommunikationsansvarlig i Lejre Kommune.

Claes havde ansvaret for presse og kommunikation i Lejre i 2018-2021 og vender nu tilbage til kommunen efter at have været kommunikationschef hos Institut for Menneskerettigheder.

– Vi er rigtig glade for at kunne byde Claes velkommen tilbage til Lejre. Claes er en meget stor kapacitet og meget erfaren. Og så kender han kommunen og kan bygge videre på det gode samarbejde med medier, borgere og medarbejdere i Lejre Kommune, siger konstitueret kommunaldirektør, Peter Olsen.

Claes Amundsen kommer fra en stilling som Chef for kommunikation og engagement hos Institut for Menneskerettigheder og har tidligere bl.a. været Kommunikations- og indsamlingschef i Dansk Flygtningehjælp og Kommunikations- og fundraisingchef i Red Barnet.

Claes Amundsen bor selv i Lejre Kommune og glæder sig til igen at bringe sin store erfaring i spil for kommunen.

– Jeg glæder mig til at vende tilbage til Lejre. God kommunikation er helt afgørende for, at samarbejdet med borgere, virksomheder og foreninger fungerer i det daglige. Og det er nok særligt vigtigt i en kommune som Lejre, hvor vi gerne vil være fælles om at skabe den lokale udvikling, siger Claes Amundsen.

Claes Amundsen tiltræder den 15. august i år..

Kommentarer