Samfund

Falck åbner ny ambulancestation i Gørlev

Foto: Falck

I forbindelse med Falcks nye ambulancekontrakt med Region Sjælland, har man den 19. januar åbnet en helt ny ambulancestation i Gørlev.

Ambulancestationen i Gørlev er en del af den nye ambulancekontrakt mellem Falck og Region Sjælland, der træder i kraft den 1. februar 2024. Denne station er den tredje i en række af nye baser, som Falck sætter i drift.

– Den nye ambulancestation i Gørlev vil styrke beredskabet i Vestsjælland med en fastbemandet døgndækkende paramedicinerambulance. Vi ser meget frem til godt naboskab med Vestsjællands Brandvæsen og glædes over åbningen af vores nyistandsatte base, udtaler Martin Betzer, Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland.

Den nyrenoverede base vil have et fastbemandet døgndækkende paramedicinerberedskab, og vil fremadrettet blive ledet af områdeleder, Karoline Becher.

Ambulancestationen i Gørlev har til huse på Agertoften 4, Gørlev, som tidligere har været hjælpemiddeldepot, men de sidste par måneder er blevet ombygget til en ambulancestation, som vil tilbyde nye faciliteter for ambulancepersonalet. Borgmester i Kalundborg kommune, Martin Damm og Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland, Martin Betzer vil blandt andre være til stede ved åbningen, for at markere denne vigtige milepæl i implementeringen af kontrakten og den officielle start på stationens drift i området.

– Åbningen af den nye ambulancestation bliver et kærkommment supplement til den tryghed som borgerne i den sydlige del af Kalundborg Kommune allerede får leveret fra Vestsjællands Brandvæsen. Vi ser frem til et godt og givtigt samarbejde med Falck fremover, siger borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune

Frem mod kontraktstart den 1. februar 2024 vil der yderligere sættes baser i drift/fortsætte drift i Nykøbing Sjælland, Asnæs, Holbæk, Roskilde, Jyllinge, Jyderup, Kalundborg, Kirke Hyllinge, Dianalund, Sorø, Slagelse, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Næstved Nord og Næstved Syd.

 

Kommentarer