Lejre

Færdselsuheld/spirituskørsel

Kl. 16.37 anmeldte en årvågen mandlig bilist, at han undrede sig over et forulykket køretøj, der holdt op ad en påkørt lygtepæl i tæt på Lindeborgvej-Hornsherredvej. En lyssignalstander i lyskrydset var også blevet påkørte, hvorfor anmelderen stoppede op. To mænd ved det forulykkede køretøj blev samlet op af et køretøj og forsvandt.

Politiet kørte til stedet med bl.a. en hundepatrulje for at lede efter de to mænd, så politiet kunne få klarlagt omstændighederne ved uheldene.

Senere fik politiet oplysninger om, at vejhjælp var rekvireret til at flytte den forulykkede varebil til en adresse i Hvalsø-området. Derefter kørte politiet til adressen, hvor de to mænd blev truffet og kunne mistænkes for at være de to mænd, som anmelderen havde set ved den forulykkede bil. Der var tale om to mænd på 36 og 39 år fra Hvalsø, som begge blev anholdt, idet de var påvirket af spiritus og derfor kunne mistænkes for spirituskørsel. Begge fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, inden de blev afhørt til sagen og efterfølgende løsladt.

Politiet har optaget rapport i sagen i et forsøg på at få klarlagt omstændighederne ved de to uheld og få identificeret føreren af varebilen i forbindelse med påkørslerne.

Kommentarer