112

Færdselsuheld i krydset Elverdamsvej og Grimshøjvej i Kirke-Hyllinge

Foto: Rigspolitiet

Søndag eftermiddag kl. 16.50 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en bilist og en motorcyklist var stødt sammen ved krydset Elverdamsvej – Grimshøjvej.

Politiet afspærrede straks uheldsstedet for at skabe plads til lægehelikopteren, som var også på vej til uheldsstedet. I den blev en 21-årig mand fra Roskilde fløjet til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og behandling for lettere kvæstelser. En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge både uheldsstedet og de implicerede køretøjer.

Det foreløbige resultat af undersøgelserne viste, at både bilisten og motorcyklisten var kørt ad Elverdamsvej mod sydvest på en vejstrækning, hvor højst tilladte hastighed er 60 km/t. Den 27-årige kvindelige fører af personbilen var standset før et venstresving ad Grimshøjvej, idet hun afventede modkørendes passage inden sin svingning.

Herunder blev hun påkørt på højre side af bilens bagende af den 21-årige motorcyklist, der som følge af påkørslen fløj af motorcyklen og væltede.

Motorcyklisten er indlagt på Rigshospitalet til behandling for sin personskade som følge af uheldet. Han anvendte styrthjelm under kørslen og fik i øvrigt rutinemæssigt udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer under kørslen. Uheldsstedet var afspærret frem til kl. ca. 18.40, hvor undersøgelserne var afsluttet, og de implicerede køretøjer var blevet fjernet.

Kommentarer