112

Brand i hestestald på Krabbesholm Gods

Mandag aften kl. 20.09 opstod brand i en stald på Krabbesholm Gods, hvor der var opstaldet heste. Ilden fik hurtigt fat i halm og spåner og udviklede sig kraftigt.

Da politi og brandvæsen kom frem var der høje flammer i hestestalden. Beboerne havde fået flere heste ud af den brændende stald, og der blev sendt røgdykkere ind i stalden. Der blev tilkaldt en ambulance og en dyrlæge til stedet, da både dyr og en enkelt person, som havde indåndet røg i forbindelse med redningen af hestene. Hun blev tilset i ambulancen, men havde ikke behov for behandling. I stalden blev fundet tre heste, som var omkommet, og en hund var savnet. Hunden blev senere fundet død i stalden.

Krydset Elverdamsvej/Holtenmindevej og en privat grusvej blev afspærret i forbindelse med at redningskøretøjerne arbejdede på stedet. Omkring kl. 02.32 var slukningsarbejdet afsluttet. Hestestalden fik omfattende skader og branden skal nu undersøges nærmere for at afklare, om ilden kan være startet i en el-installation. Politiets brandefterforskere vil mandag foretage undersøgelser af brandstedet.

Kommentarer